Hypotheek voor medici

Arts, huisarts, tandarts? Dan verzorgen wij graag uw hypotheek!

Als medisch zelfstandig ondernemer draagt u met veel toewijding zorg voor uw patiënten, maar wie zorgt er voor uw hypotheek en het realiseren van uw woonwensen? Het berekenen en aanvragen van de financiering voor uw droomhuis kan namelijk een moeizaam en tijdrovend proces zijn. VLC Hypotheekexperts beschikt daarom over adviseurs die gespecialiseerd zijn in het aanvragen van een hypotheek voor medici.

Arts, huisarts, tandarts? Dan verzorgen wij graag uw hypotheek!

Onder de term medici valt natuurlijk een breed spectrum aan beroepen en ondernemersvormen. Van artsen, tandartsen tot huisartsen, maar ook dierenartsen en fysiotherapeuten tot gezondheidsconsultants. Voor elke ondernemer binnen de zorg- en medische sector bieden wij uitsluitend maatwerk hypotheekadvies, volledig afgestemd op uw financiële situatie.

 

Neem contact met ons op

Hypotheek voor medici in BV, maatschap of coöperatie

Onze hypotheekadviseurs ondersteunen medici in allerlei situaties. Wij houden altijd rekening met uw specifieke ondernemerssituatie, bijvoorbeeld of u volledig zelfstandig werkt (een eigen BV) of dat u onderdeel uitmaakt van maatschap of coöperatie. Werkt u op locatie, huurt u een praktijkruimte of heeft u een praktijk aan huis? Bent u fulltime ondernemer of werkt u daarnaast nog deels in dienstverband? Al deze vragen zijn uiteindelijk bepalend voor uw hypotheek.

Hypotheek voor AIOS

Ook voor artsen in opleiding tot specialist (AIOS) en starters in de medische sector zijn er genoeg hypotheekmogelijkheden. Met name voor jonge artsen kan het aanvragen van een hypotheek onmogelijk lijken, vanwege de significante studiekosten en/of schulden. Wist u bijvoorbeeld dat startende ondernemers al na één jaar in aanmerking komen voor een hypotheek? 

Maximale hypotheek medici

Na een vrijblijvend woonwensgesprek, krijgt u een vaste hypotheekadviseur die zich volledig in uw financiële situatie en woonwensen verdiept. Op basis van uw inkomen kan de adviseur uw maximale hypotheek berekenen en u adviseren over een passende hypotheekvorm, renteopbouw, overbrugging en voorwaarden. 

Wanneer u daadwerkelijk uw droomhuis heeft gevonden, begeleidt onze hypotheekadviseur u tijdens het gehele financieringsproces tot aan de notaris.

 

Bereken uw maximale hypotheek
Maak kennis met onze gespecialiseerde adviseur

Maak kennis met onze gespecialiseerde adviseur

Edgar de Jager

hypotheekadviseur medisch professionals

Vraag en antwoord

Hoeveel kan ik maximaal lenen?

Bereken uw maximale hypotheek hier. Wilt u een persoonlijke indicatie? Dan adviseren we u om de Woonwensgesprek aan te vragen. 

 

Kan ik een hypotheek krijgen als ik binnenkort met pensioen ga?

Er zijn ook mogelijkheden voor het krijgen van een hypotheek wanneer u met pensioen gaat. Het is bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van de overwaarde van uw huis.

 

Wat kost een hypotheek advies?

U ontvangt altijd een offerte op maat. Afhankelijk van uw woonwens en uw persoonlijke situatie. Advies en begeleidingstraject van de hypotheekaanvraag voor ondernemers is vanaf 3.500,- Bekijk onze tarieven op de tariefkaart.
Meer weten? Vraag het vrijblijvende Woonwensgesprek aan en we vertellen u hier graag meer over.