Hypotheek voor zelfstandig ondernemer?

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Als zelfstandig ondernemer doorloopt u voor het aanvragen van een hypotheek een ander proces dan een werknemer in loondienst. In plaats van een loonstrookje heeft een hypotheekverstrekker namelijk uitgebreide informatie over uw bedrijf en vermogen nodig. De vraag “wat verdien ik” is als ondernemer bovendien lastiger te beantwoorden, omdat de resultaten en het inkomen uit uw bedrijf jaarlijks of zelfs maandelijks kunnen variëren. VLC Hypotheekexperts is juist gespecialiseerd in hypotheken voor zelfstandig ondernemers en zzp’ers.

Hypotheek berekenen zelfstandige

Het berekenen van een hypotheek als zzp’er zonder vast salaris, kan daarom ingewikkelder zijn. Veel zelfstandig ondernemers lopen daardoor tegen problemen aan in de zoektocht naar een hypotheek die past bij hun situatie.

Bent u zelfstandige? Maak een afspraak met onze gespecialiseerde hypotheekadviseurs.

Maak snel een afspraak

Inkomensverklaring ZZP

Na een vrijblijvend woonwensgesprek gaat een van onze hypotheekadviseurs voor u aan de slag en verdiept zich in uw woonwensen en inkomensstructuur. Vervolgens kan er een degelijke inkomensverklaring worden aangevraagd. Voor zzp’ers is de inkomensverklaring van cruciaal belang voor het berekenen en aanvragen van de definitieve hypotheek. 

Op basis van uw inkomen en hypotheekberekening kan de adviseur u adviseren over een passende hypotheekvorm, renteopbouw, overbrugging en voorwaarden. Wanneer u daadwerkelijk uw droomhuis heeft gevonden, begeleidt onze hypotheekadviseur u tijdens het gehele financieringsproces tot aan de notaris. 

Meer over inkomensverklaring aanvragen

Wij staan klaar voor alle zelfstandig ondernemers

Onze hypotheekexperts staan klaar voor alle zelfstandig ondernemers, van zzp’ers tot zelfstandig businessprofessionals zoals advocaten, notarissen of accountants. Daarbij bieden wij ook voor startende ondernemers altijd een passende hypotheekoplossing.

 

Kennismaken?

Kennismaken?

Edgar de Jager adviseert u graag

hypotheekadviseur voor zelfstandigen

Vraag en antwoord

Hoeveel kan ik maximaal lenen?

Bereken uw maximale hypotheek hier. Wilt u een persoonlijke indicatie? Dan adviseren we u om de Woonwensgesprek aan te vragen. 

 

Wat kost een hypotheek advies?

U ontvangt altijd een offerte op maat. Afhankelijk van uw woonwens en uw persoonlijke situatie. Advies en begeleidingstraject van de hypotheekaanvraag voor ondernemers is vanaf 3.500,- Bekijk onze tarieven op de tariefkaart.
Meer weten? Vraag het vrijblijvende Woonwensgesprek aan en we vertellen u hier graag meer over. 

 

Wie vraagt de inkomensverklaring aan?

Wij kunnen voor u een inkomensverklaring aanvragen. U kunt dit ook zelf. Dit doet u rechtstreeks bij de specialist. U ontvangt een opgave van de documenten die nodig zijn voor het vaststellen van het inkomen. Na ontvangst van alle documenten en informatie wordt de inkomensverklaring meestal binnen 5 werkdagen verstrekt. Lees meer over de aanvraag van de inkomensverklaring.