VLC Hypotheek experts

Over ons

Unieke situaties vragen onderscheidend advies

Wie is Van Lanschot Chabot?

VLC Hypotheekexperts is onderdeel van VLC & Partners

VLC & Partners richt zich met hoge kwaliteit dienstverlening op het gebied van risicomanagement en advies en bemiddeling van verzekeringen op de zakelijke en particuliere markt. Met persoonlijke aandacht, gecombineerd met grondige kennis van zaken, bedienen wij specifieke doelgroepen gericht op de bovenkant van de zakelijke markt.

Ook richten we ons met Private Insurance met specifiek verzekeringsadvies en financiële planning op welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals.

Ons team

Ons team van adviseurs staat dagelijks voor u klaar. Wij kiezen voor persoonlijke aandacht en zorgen voor een passende oplossing die aansluit bij uw wensen en behoeften. U weet bij ons altijd waar u aan toe bent. Wij bieden u zekerheid, gemak en heldere afspraken. U kunt bij ons zowel uw levens- als schadeverzekeringen afsluiten. Voor uzelf en uw gezin.

Passend advies voor iedere situatie

Ook bij echtscheiding, tweede woning of verhuizen staan we u graag bij. Door kennis en ervaring van onze experts bieden wij u altijd een goed passend advies.

U staat centraal bij ons hypotheekgesprek

Bent u bij andere hypotheekadviseurs of banken niet ver gekomen in uw financieringsbehoefte? Wij horen graag uw verhaal en onderzoeken waar wel mogelijkheden liggen. Dat is ons streven.

Om alle mogelijkheden in kaart te brengen gaan we in gesprek over uw inkomsten, uitgaven, leenruimte, hypotheekvorm, hypotheekrente, uw persoonlijke financiële situatie en uw toekomst. Want een goed hypotheekadvies helpt u nu met een hypotheek, uw woonwensen, maar ook in de toekomst met uw financiële planning.

Zo snel mogelijk inzicht in uw situatie

Tijdens uw hypotheekgesprek heeft uw adviseur een aantal documenten nodig. Bijvoorbeeld uw jaarrekening. Deze kunt u meenemen of alvast uploaden. Zo kunnen we ons goed voorbereiden, u persoonlijker advies geven en winnen we tijd.

Transparant en eerlijk

Het eerste gesprek is gratis. Tijdens dit gesprek kijkt u alvast wat uw financiële mogelijkheden zijn. Zodra u persoonlijk advies krijgt, betaalt u advieskosten. U krijgt dan ook een adviesrapport. De kosten voor advies zijn afhankelijk van uw adviesvraag. Voor starters zijn de advieskosten vanaf 1900 euro. Voor een ondernemer vanaf 3500 euro.